Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Legrand представя LCS3: нова система за структурно окабеляване

Legrand LCS3:   Legrand е глобален специалист в изграждането на електрически и цифрови инфраструктури. Широкият обхват на решенията за търговски, индустриални и жилищни сгради правят компанията еталон за клиентите по целия свят. Legrand използва глобален подход, включващ всички заинтересовани страни и екипи, с помощта на който е изградена печеливша стратегия за устойчив растеж чрез иновации и непрекъснатото внедряване на нови продукти с висока добавена стойност, като например програмата Eliot.

През 2016 година Legrand реализира годишни продажби в размер на 5 милиарда евро. Компанията е в списъка на Euronext Paris и участва в престижните рейтинги, включително в CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, Oekom, DJSI World и други.

На 23 ноември, четвъртък, Legrand ще обяви в София новата система за структурно окабеляване LCS3. Това е богата гама от медни и оптични кабелни решения, отговаряща напълно на нарастващите нужди от обмяна на все по-голям обем от данни в сградите, на нуждата от разширяване на мрежите и необходимостта от по-висока скорост при обмена на данни.

Производителност, адаптивност и ефективност

Legrand LCS3:

LCS3 осигурява значително подобрение и актуализация на структурните кабелни системи за изграждане на цифрови инфраструктури и осигурява бърз пренос на данни в мрежите, повече производителност и адаптивност. Значително по-високата скорост при преноса на данни се осигурява чрез висококачествени конектори RJ45 и с помощта на високоскоростни оптични конектори, които позволяват скорост до 100 Gbps. LCS3 предлага модулност чрез малки отсеци, в които могат да се комбинират медни и оптични кабели, като същевременно се осигурява увеличаване на броя на свързващите точки. Дизайнът на новите сървър шкафове позволява оптимизация на необходимия за охлаждането въздушен поток. Инсталацията и поддръжката са съвсем лесни благодарение на новата заключваща се система на конекторите и автоматичните плъзгащи се касети.

Решения за всеки ваш проект

LCS3 дава възможност на всички, независимо дали са инвеститори, специалисти или неспециалисти в областта, да намерят най-подходящото решение за техния конкретен проект. Кабелната система на Legrand е еднакво подходяща както за LANs мрежи, така и за центрове за данни, при които от решаващо значение са високата скорост, плътност, адаптивност и гарантирана непрекъснатост на услугата. Добавената стойност на това предложение е съвместимостта и синергията с всички останали продукти на Legrand, като новите LCS3 шкафове и разклонители (PDU), които са перфектното решение за разпределението на електроенергията.

 

Иновации в действие

Legrand LCS3:

Новата кабелна система на Legrand има няколко патентовани иновации като например модулната касетна система или новия уред за запояване на оптични кабели. Всички медни конектори от гамата LCS3 са PoE (Power over Ethernet) сертифицирани + стандартна сертификация. Освен това, чрез изграждането на надеждни, високоефективни цифрови инфраструктури, LCS3 е неразделна част от инициативата Eliot на Legrand, посветена на концепцията “Интернет на нещата” (Internet of Things).

Legrand LCS3:   Ключовите моменти в новата LCS3 са:

“Производителност, адаптивност, ефективност – Превъзходство в 3-те измерения”

 

Когато говорим за производителност на системата за структурно окабеляване, независимо от използваната технология (мед или оптика) това, което наистина има значение е скоростта на пренос на данни.

Legrand системата LCS3 ви предлага:

25 Gbps и 40 Gbps Ethernet приложения МЕДНА ТЕХНОЛОГИЯ40 Gbps и 100 Gbps Ethernet приложения ФИБРООПТИЧНА ТЕХНОЛОГИЯMTP/MPO висока плътност и решения до Cat. 8 ФИБРО ОПТИКА и МЕДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Legrand LCS3:

НОВИ RJ45 конектори

Legrand LCS3:

Cat. 8, Cat. 6A, Cat. 6 и Cat. 5eсвързване без инструментиКабел и корди от Cat. 5e до Cat. 8

Legrand LCS3:

Ефективност и висока плътност

Пач-панелите и фиброоптичните чекмеджета са препроектирани за повече конектори и по-лесна инсталация48 порта на модул за по-висока плътност МЕДНА ТЕХНОЛОГИЯ96 LC на модул за по-висока плътност ФИБРООПТИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ144 LC на модул за по-висока плътност ФИБРООПТИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ

Legrand LCS3:

АДАПТИВНОСТ И ПОДДРЪЖКА

LEGRAND разработва решения, които са лесно адаптивни на всички нива, лесно се надграждат, като е възможно разширяване на системата в бъдеще чрез:

Модулност на панелитеМодулна касетаБутон за по-лесно изваждане на касетатаИновативна система модулни касетиЗащита на кордите

Legrand LCS3:

Legrand предлага и други решения за дата центровете (Data Centers)

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 31
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на14 Ноем 2017
ИзточникKaldata

Тагове
Legrand, LCS3
Ние във фейсбук