Dell спря продажбите на хромбука Chromebook 11, поради много високо търсене

Компанията Dell временно спря продажбите на този хромбук в своя Интернет-магазин, появил се във фирмените каталози преди седем месеца. Тази мярка е въведена, поради изключително голямото търсене на този портативен компютър, работещ под управлението на операционната система Chrome. Продажбите временно са спрени, понеже фирмата няма възможност да изпълни предварително направените поръчки.

Dell     Chromebook 11,

Chromebook 11, продажбите на който започнаха през месец декември 2013 година в сайта на компанията е с гриф "няма наличност". Компанията обещава съвсем скоро да поднови продажбите на този хромбук, но не съобщава конкретен срок.

Dell     Chromebook 11,

Да си припомним, че този портативен компанията разполага с 11,6-инчов екран, базиран е на архитектурата Celeron 2955U и струва в границите на 260-300 американски долара в зависимост от конфигурацията. Устройство все още е достъпно за образователните учреждения, но на фирмения сайт го няма.

Dell     Chromebook 11,

Мнозина считат хромбуците за много добра алтернатива на другите преносими компютърни устройства. Това са леки, удобни и евтини компютри, предлагащи пълноценна работа с Интернет и всякакви документи, без да е необходимо заплащане за ненужна функционалност.
Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 66
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на17 Юли 2014
ИзточникKaldata

Тагове
Dell
Ние във фейсбук