Amazon намали цената на таблетите Kindle за днешния ден

Ако обмисляте да закупите таблет Kindle, то сега е моментът. Само днес Amazon предлагат 15% отстъпка от популярната си марка таблети, като знак на благодарност към Федералната авиационна администрация.Причината е новият правилник на организацията, който позволява на пасажерите в самолет да използват електронни устройства по време на целия полет. В чест на това от Amazon намалиха цената на таблета Kindle Fire HD от 139 долара до 118 долара, на Kindle Fire HDX 7 от 229 долара на 195 долара, както и на е-рийдъра Kindle от 69 на 59 долара.

За да се възползвате от промоцията обаче трябва да поръчате устройството още днес (4-ти ноември) и да въведете кода “ThnksFAA”.

„Борим се за правото на употреба на електронни устройства по време на полет от години. Очаровани сме от решението на Федералната авиационна администрация и смятаме, че това е голяма победа за всички клиенти“ сподели вицепрезидентът на Amazon Дрю Херднър. „Delta и JetBlue вече пуснаха полети, на които е разрешена употребата на електронни устройства и сме нетърпеливи да разберем коя е следващата авиолиния, която ще последва примера им.“

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 127
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на04 Ноем 2013
ИзточникKaldata

Тагове
Amazon
Ние във фейсбук