SteelSeries готви геймърска клавиатура със сменяеми блокове на бутоните


Компанията SteelSeries анонсира пускането на новата геймърска клавиатура Shift, която притежава възможността за трансформация.

Устройството притежава заменяеми бутони, които се продават във вид на отделни блокове, но самата клавиатура е удобна за игра. По уверение на производителя, всичките компоненти в устройството са произведени от трайни материали, които позволяват продължителен период на експлоатация. Клавиатурата притежава гумени крачета, които предотвратяват пързалянето на самото устройство по време на ползване и позволяват изменяне на височината в три положения. Геймърската клавиатура SteelSeries Shift притежава вградена памет, предназначена за съхранение на макроси. Сред допълнителните хардуерни възможности на представения модел са налични два 3,5-милиметрови звукови интерфейса за включване на слушалки и микрофон, два порта USB 2.0, единият от които е способен да зарежда портативни устройства и LED индикатори за активация на профили и функции.

Клавиатурата SteelSeries Shift ще бъде пусната в продажба на препоръчителна цена от $90. Комплектът ще включва в себе си основа на клавиатурата и стандартен набор от бутони - Standard QWERTY Keyset. Отделно ще бъде налична възможност за закупуването на сменяеми бутони, цената на които ще бъде $25.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 91
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на24 Септ 2010
ИзточникKaldata

Тагове
SteelSeries, Shift
Ние във фейсбук