Повече информация за Penumbra: Black Plague


<img src="" align="right" border="0" hspace="5" vspace="5" alt="" />След като преди няколко седмици ви съобщихме, че <a href="http://www.kaldata.com/comments.php?id=25505">Paradox разкриха следващата Penumbra Overture</a>, която ще излезе на пазара под името Penumbra: Black Plague. Сега създателите на играта от Paradox Interactive разкриха и повече информация около историята и сюжета

Penumbra: Black Plague ще бъде по-страховит и мрачен психологически ужас от предшествениците си, като приключенията на Филип (Philip) ще продължат с търсенето на неговият баща. Героят е затворен в мрачен подземен комплекс, но Филип е решен да го разучи и да открие истината зад изчезването на баща си. Обграден от врагове и нападан от ужас от всички страни и във всичките му форми, Филип трябва да събере следите и да разгадае редица пъзели, докато ужасът затворен в главата му се опитва да го лиши от разум и трезва преценка.

Напомняме ви, че Penumbra: Black Plague все още няма официална дата на пускане, но се очаква да излезе в цял свят през първото тримесечие на следващата година.
Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 202
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на07 Окт 2007
ИзточникKaldata

Тагове
black, plague, vspace, paradox, penumbra
Ние във фейсбук