LuDaKa Потребител
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 7:11 am Заглавие: Crysis |
|
Дата на излизане: 16.11.2007г.
Разработчик: Crytek Studios
Издател: Electronic Arts/EA Games
Жанр: First-Person Shooter
Платформа:
Подобни заглавия: FarCry
Цялото зло побрано на едно малко късче земя...
Наистина само затова кратко обобщаващо изречение се сетих. Не исках да пиша нещо от сорта на "Crysis - наследникът на Far Cry - най-добрата игра излизала някога" или "Crysis - най-добрата игра на 2007г.", защото абсолютните оценки и мнения не са в мой стил. Също така на тази игра не бива да се гледа като на "абсолют", "най-добра", "ненадмината", защото съм сигурен, че точно 6 месеца след излизането и ще се появи нов 3д екшън на бял свят, за който ще се говори същото из интернет гейм медиите...
Дори да не вярвате на гейм медиите, трябва да се доверите на това, което виждат очите ви, а то е - умопомрачителна графика, зашеметяваща физика, нечуван саундтрак и ефекти, уникална история и сюжет, иновативен и зарибяващ до последно геймплей. Крайзис е едно събитие, което всеки геймър ще помни. Когато един запален геймър играе играта на компютъра си вкъщи на този компютър, увеличил детайлите на максимум, сигурно чувства същото, което би чувствал, ако е на вечеря с тазгодишната "Мис Вселена". Дори може да бъде по-развълнуван.
Заинтригувах ли ви? Хареса ли ви предишното графично чудо, на име FarCry и неговия геймплей? Да? Но сте искали да има в него повече извънземни, по-зрелищни въздушни битки и по-як геймплей? Тогава грабвайте Crysis, докато още можете, запишете си го на 2 DVD 5 носителя и го запазете, защото тази игра винаги ще ви кара да я преиграете... защото тя е изпипана до всеки един детайл... и защото издателите и са се зарекли да правят нейни продължения и да се грижат за нейната техническа част (ъпдейти, патчове, екстри...).
Мисля, че бях пределно къс в описанието си за играта, защото тя няма нужи от хвалебствия, клишета (и заобиколки от клишета) - тя (подобно на една красива жена) трябва да бъде видяна, почувствана, усетена. Съветвам ви дори да направите като мен и да си купите играта (или още по-добре - нейното специално издание) - така вече наистина ще се почувствате горди, горди, че сте част от една легенда, на име Crysis!
Системни изисквания:
Процесор: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2.0 GHz или повече (по-мощен)
Рам памет: 1.0 GB
Хард диск място: 6.1 GB или повече
Видеокарта: NVIDIA 6800 GT 256 MB / ATI X800 Pro 256 MB или по-добра
Звукова карта: DirectX 9.0c съвместима
Процесор: Intel P4 3.2 GHz / AMD Athlon 3200+ / Intel Core 2.2 GHz
или повече (по-мощен)
Рам памет: 1.5 GB
Хард диск място: 6.1 GB или повече
Видеокарта: NVIDIA 6800 GT 256 MB / ATI X800 Pro 256 MB или по-добра
Звукова карта: DirectX 9.0c съвместима
ЛИНК ЗА СВАЛЯНЕ: http://zamunda.net/details.php?id=117969
ПРИЯТНА ИГРА  |