Автор |
Съобщение |
lepo Нов
|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2010 6:29 pm Заглавие: MD5hash,pass & more.. |
|
Здрасти на всички .
Първо моля да ме извините ако по някакъв начин съм объркал мястото за тази тема или форума. По мои спомени едно време тук имаше подобна ифнормация бол..
Та въпроса ми е има ли начин да зема MD5 hash code-а на даден акаунт от facebook или mail.bg.
Сещам се начин за присвояване на акаунти който действаше в hit.bg макар и да е фикснат вече .. въпросната врътка ставаше чрез HTTP Live Headers на Mozilla Firefox. Все едно...
В помощ би ми било някое лайно което да му добарам филовете от мозилата като бисквитките пассовете и от сорта...
Примерно някоя програма за управление на компютъра но не пряко...и по възможност без да трябва да му се праща сървър за управление като при pro rat-a .
заб. Програми които работят с brute force атаки от сорта на Brutus AET (2) не работят. (или поне искат 1 мил. години )
Благодаря предварително. Още един път се извинявам на админите и модераторите ако не съм уцелил точния раздел или форум.
пп.. Ако някой му се занимава може да ми пише skype: lplepo _________________ Can we pretend ? |
|
Върнете се в началото |
|
|
human Админ
|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2010 8:33 pm Заглавие: |
|
Здравей,
объркал си форума. В този форум никога не се е писало за подобни теми, а и няма да се пише .
Заключвам ти темата, защото е забранено във форума, а и незаконно даже това, което искаш. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|