Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Потребители
  Визия Дизайн

MD5hash,pass & more..

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    IT-BG.org Форуми -> Серийни номера и кракове
Автор Съобщение
lepo
Нов

Местожителство: plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Сеп 02, 2010 6:29 pm    Заглавие: MD5hash,pass & more.. Отговорете с цитат
Здрасти на всички Smile.
Първо моля да ме извините ако по някакъв начин съм объркал мястото за тази тема или форума. По мои спомени едно време тук имаше подобна ифнормация бол..

Та въпроса ми е има ли начин да зема MD5 hash code-а на даден акаунт от facebook или mail.bg.

Сещам се начин за присвояване на акаунти който действаше в hit.bg макар и да е фикснат вече .. въпросната врътка ставаше чрез HTTP Live Headers на Mozilla Firefox. Все едно...

В помощ би ми било някое лайно което да му добарам филовете от мозилата като бисквитките пассовете и от сорта...
Примерно някоя програма за управление на компютъра но не пряко...и по възможност без да трябва да му се праща сървър за управление като при pro rat-a .

заб. Програми които работят с brute force атаки от сорта на Brutus AET (2) не работят. (или поне искат 1 мил. години )

Благодаря предварително. Още един път се извинявам на админите и модераторите ако не съм уцелил точния раздел или форум.

пп.. Ако някой му се занимава може да ми пише skype: lplepo
human
Админ

Местожителство: IT-bg.org

МнениеПуснато на: Чет Сеп 02, 2010 8:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат
Здравей,
объркал си форума. В този форум никога не се е писало за подобни теми, а и няма да се пише Smile.
Заключвам ти темата, защото е забранено във форума, а и незаконно даже това, което искаш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Покажи мнения от преди:   
Страница 1 от 1

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети