Автор |
Съобщение |
chuvajhujo Нов
Регистриран на: 18 Мар 2009 Мнения: 8 Местожителство: Горна Оряховица
|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2010 8:42 am Заглавие: как да добавя кирилски шрифтове в DBE |
|
Здравейте,
Имам инсталиран windows 7 и Delphi7. Правил съм го и преди и някак си успявах / по скоро случайно се получаваше/ и можех да избера кирилски шрифт в програмата за преглеждане на базови файлове DataBase Desktop. След последната инсталация обаче няма та няма достъп до такъв шрифт. Излизат какви ли не шрифтове с "@" отпред, всякакви наклонени и разляти и какви ли още не, но нито един, с който мога да виждам в програмата базови файлове, в които е попълнено съдържание на кирилица. Имаше моменти в които се виждаха само главните букви, друг път само малките. Понякога и двете се виждаха, но как става нямам идея.
Препоръчаха ми да инсталирам Times New Roman Cyr шрифта, но и с него нищо не стана - просто не се появява в прозореца за избор.
Ако някой може да помогне ще бъда благодарен, защото ми е важно да виждам какво има в базата по време на създаване на програмата.
Предварително благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
|
human Админ
|
|
Върнете се в началото |
|
|
chuvajhujo Нов
|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2010 9:52 am Заглавие: |
|
не е това, но все пак благодаря ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
chuvajhujo Нов
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2011 12:00 pm Заглавие: |
|
с помоща на колеги намерихме шрифт, който засега работи на win7 в DataBaseDesktop той е някакъв нов вариант на TimesNewRomanCyr |
|
Върнете се в началото |
|
|