Автор |
Съобщение |
cvety 86 Нов
|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 6:04 pm Заглавие: БЪЛГАРИЯ №1 ПО ЗАТЛЪСТЯВАНЕ ПРИ ДЕЦАТА! |
|
България, нашата прекрасна държава, е на първо място по затлъстяване при децата. Помислете само, тези малчугани вече изпитват затруднение да тичат и да си играят нормално, защото прекалено бързо се задъхват и изморяват. Предсавете си как дечицата, когато станат на 20 години ще имат проблеми с кръвно, сърце и т.н. вследствие натрупани триглицериди и холестерол в кръвоносните съдове. Помислете как храните вашето, за да го предпазите.[/i][/b] |
|
Върнете се в началото |
|
|
human Админ
|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 6:14 pm Заглавие: |
|
Щом американците сме били това е лошо... |
|
Върнете се в началото |
|
|
doubleg Потребител
|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2010 8:24 pm Заглавие: |
|
Ами с тези химии и нередовно хранене...нищо чудно |
|
Върнете се в началото |
|
|
idennaxia Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2010 3:33 pm Заглавие: БЪЛГАРИЯ №1 ПО ЗАТЛЪСТЯВАНЕ ПРИ ДЕЦАТА |
|
Здравейте майчета,
Моята прекрасна дъщеря е на 6 години.Прави ми впечатление,че сърцето и бие много силно и бързо дори когато тя не се движи.А като се затича,направо имам чувството,че ще изкочи.Лекарите казват,че това е по-скоро нормално и с годините ще се израсте,още повече ,че при децата пулса е по-ускорен.Моля ви за мнение и евентуално,ако някоя майка е забелязала подобно нещо ... аз по принцип съм си паника |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|