Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Потребители
  Визия Дизайн

Miranda IM

Създайте нова тема   Напишете отговор    IT-BG.org Форуми -> Дискусии
Автор Съобщение
InFirM
Нов

Местожителство: Полето

МнениеПуснато на: Нед Яну 27, 2008 11:42 am    Заглавие: Miranda IM Отговорете с цитат
Miranda IM

За тези който за пръв път чуват miranda im, ще обясня на кратко. Това е малък безплатен чат клиент който поддържа AIM, Jabber, ICQ, IRC, MSN, Yahoo, Gadu-Gadu и още много други чат програми. Предимството му е че е лек е с опростен интерфейс.

Miranda IM — несъмнено най-добрия интернет месинджър. Може да се спори, може да се гадае, но хиляди потребители я ползват. Това не е само заради това, че програмата е безплатна и лесна за употреба, поддържа огромно количество езици, висoката й надеждност, но и възможността за добавяне на допълнителни плъгини и разширяването на възможностите й.

Именно заради включените плъгини можете да използвате всички известни протоколи (ICQ, AIM, MSN, IRC, Jabber, Yahoo и др.), но също може да се използват и допълнително опции (например, проверка на пощата, прогноза за времето, чeтене на RSS новини и и много, много други), а също така и да променяте външния вид на програмата.

Miranda IM (Windows 2000, XP & Vista)

ПП: Давайте коментари за програмата Smile аз лично съм доволен от нея и даже и сега я ползвам. Им и plugin за Skype, но за да се ползва трябва да имате инсталирам skype. Което е малко неприятно.

ENJOY
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
04130
Нов

Местожителство: bulgaria

МнениеПуснато на: Нед Май 24, 2009 5:20 pm    Заглавие: *** Отговорете с цитат
За по мързеливте като мен има един адрес www.imo.im влизате там само ви трябва нетче и сте в играта,недостатък е че за сега неможе да праща файлове но за чат е превъзходна още повече от всеки РС който ви попадне ...приятен чат.

Сега по темата има нова версия на Миранда някъде гледах включва и скайпче Razz
Върнете се в началото
ASETO34
Нов

МнениеПуснато на: Съб Юни 06, 2009 11:29 am    Заглавие: Re: Miranda IM Отговорете с цитат
InFirM написа:
Miranda IM

За тези който за пръв път чуват miranda im, ще обясня на кратко. Това е малък безплатен чат клиент който поддържа AIM, Jabber, ICQ, IRC, MSN, Yahoo, Gadu-Gadu и още много други чат програми. Предимството му е че е лек е с опростен интерфейс.

Miranda IM — несъмнено най-добрия интернет месинджър. Може да се спори, може да се гадае, но хиляди потребители я ползват. Това не е само заради това, че програмата е безплатна и лесна за употреба, поддържа огромно количество езици, висoката й надеждност, но и възможността за добавяне на допълнителни плъгини и разширяването на възможностите й.

Именно заради включените плъгини можете да използвате всички известни протоколи (ICQ, AIM, MSN, IRC, Jabber, Yahoo и др.), но също може да се използват и допълнително опции (например, проверка на пощата, прогноза за времето, чeтене на RSS новини и и много, много други), а също така и да променяте външния вид на програмата.

Miranda IM (Windows 2000, XP & Vista)

ПП: Давайте коментари за програмата Smile аз лично съм доволен от нея и даже и сега я ползвам. Им и plugin за Skype, но за да се ползва трябва да имате инсталирам skype. Което е малко неприятно.

ENJOY
Върнете се в началото
Създайте нова тема   Напишете отговор Покажи мнения от преди:   
Страница 1 от 1

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети